Puteți găsi acest lucru și mult mai multe retete de-al meu de la http://sallycooks.com!se incalzeste cuptorul la 350 de degreesbutter 9 inch plăcintă platepulse napolitane cu ciocolată, zahăr și unt topit până combinate într-un procesor de alimente sau blenderpress miezul amestecul în jos și în sus pe partea de pregătit platebake până la set, 15, 20 de minute, apoi se transfera de la un raft la coolcombine ciocolata si smantana intr-un mic cuptor cu microunde în condiții de siguranță castron și cuptor cu microunde în intervale de 30 secunde, amestecand dupa fiecare, pana smoothpour în crustă și răspândirea pe partea de jos și din lateral; se pune deoparte pana cand ciocolata setssprinkle gelatina peste 3 linguri de apă într-un castron mare si se lasa sa stea timp de 5 minutescombine lapte, 2/3 cana de zahar, galbenusul de ou, dovleac, 1 lingurita de coniac, 1 lingurita de vanilie, 1 lingurita scortisoara, ghimbir și sare într-un mediu saucepancook peste medie foc mic, amestecand, pana cand amestecul bule, de la 6 la 8 minutesadd gelatina in amestecul de lapte si amestecati pana combinate, permite să coolbeat 3/4 cana smantana intr-un castron cu un mixer până formează vârfuri moi și ori frisca in dovleac răcit amestecul, apoi se toarnă în preparate crustrefrigerate până firma, de cel puțin 3 ore sau overnightbeat restul de 1 ceasca smantana, 1 lingurita de coniac, 1 lingurita de vanilie, 1 lingurita scortisoara si 1/4 cana de zahar pana vârfuri rigid formspread pe partea de sus a placinta