Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac Și Ciocolată

Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac Și Ciocolată
Reteta dovleac-ciocolata Placinta sifon poate fi făcută în aproximativ 4 ore și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru $1.11 pe portie, primești un desert care servește 10. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovleac, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Plăcintă cu sifon de dovleac cu o crustă dublă de ciocolată, Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac, și Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți o farfurie de plăcintă de 9 inci. Pulsează napolitanele de ciocolată, zahărul și coaja de portocală într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)Napolitane De Ciocolată Zdrobite (aproximativ 8 Napolitane)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați untul topit și pulsul pentru a combina. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus pe partea laterală a plăcii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Coaceți până se fixează, 15 până la 20 de minute, apoi transferați într-un raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Combinați ciocolata și smântâna grea într-un castron mic pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă în crusta răcită și se întinde pe fund și în sus pe lateral; se lasă deoparte până se pune ciocolata, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Presărați gelatina peste 3 linguri de apă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați laptele, 2/3 cană de zahăr, gălbenușurile de ou, dovleacul, scorțișoara, ghimbirul și sarea într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand, pana cand amestecul se buleaza, 6 pana la 8 minute. Bateți cu grijă amestecul de lapte în amestecul de gelatină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane RuntsBomboane Runts
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând frecvent, până se răcește, dar nu este setat, 30 până la 45 de minute.
4
Bateți 3/4 cană de smântână grea într-un castron cu un mixer până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frisca în amestecul de dovleac răcit, apoi turnați în crusta pregătită. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți restul de 1 cană smântână grea și 1/4 cană zahăr până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Se întinde deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Fotografie de Johnny Miller

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Chateau Chantal late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista