Plăcintă cu rubarbă de căpșuni III

Plăcintă cu rubarbă de căpșuni III
Strawberry Rhubarb Pie III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână căpșuni, coajă de portocală, crustă de plăcintă cu crustă dublă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Tapetați o tigaie cu crustă de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă rubarba, căpșunile, coaja de portocală, 1 1/2 căni de zahăr și tapioca. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Rolați a doua crustă și puneți-o peste umplutură. Sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Ungeți cu lapte și presărați zahăr suplimentar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru un topping de firimituri, omiteți crusta de plăcintă superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Combinați făina, 1 cană de zahăr și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Tăiați în unt sau margarină până când amestecul este sfărâmicios. Puneți lingura peste umplutură și coaceți conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista