Plăcintă cu rubarbă de căpșuni III

Strawberry Rhubarb Pie III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână căpșuni, coajă de portocală, crustă de plăcintă cu crustă dublă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Tapetați o tigaie cu crustă de jos.
Se amestecă rubarba, căpșunile, coaja de portocală, 1 1/2 căni de zahăr și tapioca. Lingură în crustă.
Rolați a doua crustă și puneți-o peste umplutură. Sigilați marginile.
Ungeți cu lapte și presărați zahăr suplimentar deasupra.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 35 de minute.
Pentru un topping de firimituri, omiteți crusta de plăcintă superioară.
Combinați făina, 1 cană de zahăr și sarea.
Tăiați în unt sau margarină până când amestecul este sfărâmicios. Puneți lingura peste umplutură și coaceți conform instrucțiunilor de mai sus.