Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale

Placinta de rubarbă cu căpșuni sărutată de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 247 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, tapioca de gătit rapid, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Rubarbă Cu Căpșuni Sărutată Cu Portocale, Clafoutis cu căpșuni și rubarbă cu aromă de portocale, și Gem de congelator cu rubarbă de căpșuni cu portocală și Cardamom.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate, întindeți jumătate pe o crustă rotundă de plăcintă cu diametrul de aproximativ 12 inci și așezați crusta de plăcintă în fundul unui vas de plăcintă de 10 inci. Refrigerați cealaltă jumătate a patiseriei până când este nevoie.
Amestecați cele 1 1/2 căni de zahăr, sarea, coaja de portocală, tapioca și nucșoara împreună într-un bol până se amestecă bine. Amestecați ușor rubarba, căpșunile și sucul de portocale, având grijă să nu zdrobiți căpșunile; se toarnă în crusta de plăcintă pregătită. Punctați umplutura cu bucăți de unt.
Rotiți patiseria rezervată la aproximativ un cerc de 12 inci și așezați crusta superioară peste umplutura de fructe.
Îndoiți marginile crustei superioare și inferioare împreună pentru a sigila cele două cruste împreună. Formați o indentare rotunjită în marginea crustei de plăcintă așezând degetul arătător stâng pe marginea exterioară a crustei și ciupind crusta de ea cu degetul arătător și degetul mare al mâinii drepte. Deplasați-vă în jurul marginii plăcintei, ciupind marginea crustei de degetul arătător stâng pentru a face o crustă canelată.
Ungeți laptele peste crusta superioară a plăcintei și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Tăiați mai multe găuri de aerisire în crusta superioară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura se îngroașă și se fierbe și crusta s-a rumenit, 40 până la 50 de minute. Verificați după 30 de minute de coacere; dacă marginile crustei se rumenesc prea repede, acoperiți-le cu benzi de folie de aluminiu. Răciți plăcinta înainte de servire.