Plăcintă Cu Prăjituri
Această rețetă face 12 porții cu 235 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați-vă dintr-un amestec, glazură, bucată de 9 inci necoapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, pregătiți aluatul pentru biscuiți. Dacă alegeți să utilizați tipul care vine într-un tub de la supermarket, vă promit că nu vă voi judeca. Indiferent de alegerea dvs., asigurați-vă că aduceți aluatul pentru biscuiți la temperatura camerei înainte de a asambla plăcinta, astfel încât să fie mai ușor de întins.
Așezați aluatul de plăcintă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Așezați aluatul de biscuiți deasupra bucăței și, folosind degetele sau spatele unei linguri, întindeți aluatul astfel încât să acopere uniform fundul crustei. Ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/2 până la 3/4 inch. Probabil veți avea aluat suplimentar de prăjituri; puteți folosi acest lucru după cum doriți (pentru a umple cupcakes; pentru a umple niște rulouri de scorțișoară; sau pentru a avea o gustare delicioasă de aluat de prăjituri). Puneți deoparte bucata umplută cu aluat de prăjituri.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Faceți aluatul de tort așa cum este specificat în rețeta dvs. și apoi turnați-l direct deasupra aluatului de prăjituri până când coaja este umplută cu aproximativ două treimi (tortul va crește, așa că doriți să lăsați loc pentru a face acest lucru). Probabil că veți avea resturi de aluat de tort; puteți folosi acest lucru împreună cu aluatul suplimentar de prăjituri pentru a face cupcakes umplute cu aluat de prăjituri.
Așezați placa de plăcintă umplută pe o foaie de copt (pentru a prinde orice picături). Pentru a vă asigura că părțile laterale ale tortului nu se coc prea repede, așezați ușor o bucată de folie de aluminiu de-a lungul perimetrului plăcintei, lăsând centrul expus.
Puneți monstrul de plăcintă greu în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 30 de minute. În acest moment, scoateți plăcinta din cuptor și scoateți folia de aluminiu; reveniți la cuptor și coaceți încă 15 până la 25 de minute, sau până când blatul este bombat și auriu, iar un tester de tort iese în mare parte curat. Deoarece tipurile de aluat și aluat vor varia în funcție de alegerile pe care le-ați făcut, vă recomandăm să începeți să verificați coacerea după primele 30 de minute.
Lasă să se răcească. Dacă partea de sus destul de bombată a plăcintei tale se prăbușește, nu dispera; este doar mai mult un gol de umplut cu glazură. Înghețați generos cu alegerea dvs. de topping.
Garnisiți după dorință. Aș vrea să vă spun cât va dura această confecție, dar a mea nu a durat niciodată mai mult de o zi.