Plăcintă Cu Pizza Cu Spanac

Plăcintă Cu Pizza Cu Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu pizza cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați spanac, aluat de crustă de pizza, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, Pizza Cu Spanac, și Pizza cu ou și spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați ușor placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Desfaceți 1 cutie de aluat de crustă de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Așezați aluatul în placa de plăcintă; apăsați pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă pentru a forma crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Într-un castron mic, amestecați sosul de pizza și ciupercile; lingură pe aluat în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Strat cu măsline, 3/4 cană de brânză mozzarella, spanacul și restul de 3/4 cană de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Desfaceți cutia de aluat rămasă. Apăsați aluatul în cerc de 9 inci; așezați peste umplutură. Prindeți marginile aluatului împreună pentru a sigila; înfășurați marginea aluatului sau a flautului pentru a forma janta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați mai multe fante în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Se unge cu ulei; se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista