Plăcintă cu piersici și afine a micuței Ann
Little Ann ' s Peach and Blueberry Pie este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 342 calorii. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 20 de fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Afine, și Galete De Piersici Și Afine De Piersici Cu Zahăr De Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați o crustă de plăcintă pe fundul unei farfurii de plăcintă.
Aruncați felii de piersici și afine într-un castron mare cu suc de lămâie.
Combinați zahărul, tapioca și sarea într-un castron mic; se toarnă peste amestecul de piersici și se aruncă pentru a acoperi.
Transferați pe placa de plăcintă pregătită și împrăștiați bucățile de unt peste fructe. Acoperiți plăcinta cu crusta rămasă; apăsați și sigilați crustele de sus și de jos.
Tăiați mai multe fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape, apoi periați cu gălbenușul de ou.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 45 până la 50 de minute.