Placinta de peste este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $10.58 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 653 calorii. Dacă aveți la îndemână morcovi, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cireșe, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Soteți țelina, morcovii și usturoiul în 3 linguri de ulei de măsline timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Se ia de pe foc. Se amestecă laptele, spanacul, mazărea, parmezanul, ouăle, pătrunjelul, muștarul Dijon, sarea și halibutul în fulgi.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.