Plăcintă Cu Pere Proaspete
Plăcintă proaspătă de pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 122 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 629 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bourbon-Plăcintă Cu Pere, Plăcintă Proaspătă De Mure, și Plăcintă Cu Pere Proaspete.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, făina, sarea, scorțișoara și coaja de lămâie în bolul de amestecare.
Aranjați perele în straturi într-o tigaie căptușită cu patiserie de 9 inci, stropind amestecul de zahăr peste fiecare strat. Dot cu unt.
Se presara cu suc de lamaie.
Întindeți aluatul rămas; tăiați fante pentru a scăpa de abur. Umeziți marginea crustei de jos.
Așezați crusta superioară peste umplutură. Ori marginea sub crusta de jos, apăsând pentru a sigila. Marginea flautului.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 35 până la 40 de minute.