Plăcintă Cu Oposum

Plăcintă Cu Oposum
Placinta de Possum ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde cutia de retete de desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 353 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, cremă de brânză, amestec de budincă de ciocolată și extract de vanillan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plăcintă cu cireșe din județul Door cu crustă de plăcintă fără Gluten de casă, Plăcintă clasică de cireșe cu crustă de plăcintă cu ulei de cocos infuzată cu scorțișoară, și Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată - fait Pie sau Parfait.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presară cu nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
3
Într-un castron, bateți amestecurile de lapte, vanilie și budincă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie. Lingurați peste nuci pecan. Se da la frigider cel putin 4 ore. Se acoperă cu frișcă și jumătăți de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca viile recolta târzie Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista