Plăcintă Cu Oală De Pui

Plăcintă oală de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui degresat cu grăsime, ou, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Se curăță cartofii și se taie în sferturi. Curățați morcovii și tăiați și aruncați capetele; tăiați morcovii în diagonală în felii groase de 1/4 inch. Clătiți fasolea și tăiați și aruncați capetele; tăiați fasolea în lungimi de 1 1/2 inch.
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți cartofii, morcovii, bulionul și ierburile la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt aproape fragezi când sunt străpunși, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasole; acoperiți și fierbeți până când toate legumele sunt fragede când sunt străpunse, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și smântâna.
Se adaugă la amestecul de legume și se amestecă până la fierbere, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă puiul.
Se adaugă sare și piper după gust. Lingură în mod egal în 6 feluri de mâncare rotunde sau ramekins (Dimensiune 1 cană; 3 1/2 până la 4 1/2 in. wide).
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 35 de minute.
Între timp, pe o placă ușor făinată, rulați fiecare coajă de foietaj într-o rundă cu aproximativ 1 inch mai lată decât diametrul vaselor de suflet.
Periați oul în jurul marginii fiecărei produse de patiserie într-o margine de aproximativ 1/2 inch lățime. Inversați o patiserie pe fiecare fel de mâncare, cu partea de ou în jos și apăsați ferm marginile pe părțile laterale ale vasului.
Ungeți ușor oul peste blaturile și părțile laterale de patiserie. Așezați vasele la cel puțin 1 inch distanță într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când patiseria este rumenită bogat, 15 până la 25 de minute.