Plăcintă Cu Oală De Pui

Plăcintă Cu Oală De Pui
Plăcintă oală de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui degresat cu grăsime, ou, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Se curăță cartofii și se taie în sferturi. Curățați morcovii și tăiați și aruncați capetele; tăiați morcovii în diagonală în felii groase de 1/4 inch. Clătiți fasolea și tăiați și aruncați capetele; tăiați fasolea în lungimi de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți cartofii, morcovii, bulionul și ierburile la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt aproape fragezi când sunt străpunși, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fasole; acoperiți și fierbeți până când toate legumele sunt fragede când sunt străpunse, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se adaugă la amestecul de legume și se amestecă până la fierbere, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Se ia de pe foc și se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se adaugă sare și piper după gust. Lingură în mod egal în 6 feluri de mâncare rotunde sau ramekins (Dimensiune 1 cană; 3 1/2 până la 4 1/2 in. wide).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 35 de minute.
9
Între timp, pe o placă ușor făinată, rulați fiecare coajă de foietaj într-o rundă cu aproximativ 1 inch mai lată decât diametrul vaselor de suflet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie Cu PufCoji De Patiserie Cu Puf
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Periați oul în jurul marginii fiecărei produse de patiserie într-o margine de aproximativ 1/2 inch lățime. Inversați o patiserie pe fiecare fel de mâncare, cu partea de ou în jos și apăsați ferm marginile pe părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Ungeți ușor oul peste blaturile și părțile laterale de patiserie. Așezați vasele la cel puțin 1 inch distanță într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când patiseria este rumenită bogat, 15 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista