Plăcintă Cu Nucă De Cocos Congelată
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, topping fript extra cremos cool whip, crustă de cracker graham gata de utilizare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Limeade De Nucă De Cocos Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Adăugați treptat laptele, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Se amestecă nuca de cocos, toppingul bătut și se extrage. Lingură în crustă.
Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Scoateți plăcinta din congelator aproximativ 15 min. înainte de servire.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când plăcinta poate fi tăiată cu ușurință. Păstrați plăcinta rămasă în congelator.