Supă De Legume Cu Roșii

Supă De Legume Cu Roșii
Supa de legume de tomate ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, țelina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Roșii De Legume, Supă De Legume Cu Roșii Picante Rapide, și Supă De Legume Cu Roșii Prăjite La Foc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, timp de 40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista