Venice Sunset Cocktail
Nevoie de un băutură fără gluten și vegană? Cocktailul Venice Sunset ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de cireșe rezervat din gogoși, frigarui de bambus, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 14%. Încercați Venice Sunset Cocktail, Cocktail Apus De Soare, și Cocktail Apus De Soare Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Filetați 3 cireșe congelate pe fiecare frigăruie. Puneți în congelator până când este gata să garnisiți băuturile.
Se toarnă 2 linguri de suc de grapefruit în fiecare dintre cele 4 flauturi de șampanie și se acoperă cu 1/4 cană de suc de struguri spumant.
Adăugați 1/2 lingură de sos de vișine rezervat și garnisiți cu frigarui de vișine congelate.
Pentru adulți, adăugați 1 uncie de lichior Amaretto.