Plăcintă Cu Mure Cu Zăbrele
Plăcinta cu mure cu zăbrele este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 154 calorii. Un amestec de unt, tapioca cu gătit rapid, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Zăbrele-top Blackberry Pie {zăbrele top pie tutorial foto}, Plăcintă Cu Mure Cu Zăbrele, și Plăcintă Cu Zăbrele De Ghimbir De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluat de patiserie.
Așezați o foaie de copt în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Aruncați împreună fructe de pădure, zahăr granulat după gust, amidon de porumb, unt, suc de lămâie, apă și tapioca.
Lăsați să stea, aruncând ocazional, 20 de minute.
Întindeți 1 bucată de aluat într-o rundă de 14 inci și încadrați-o într-o farfurie de plăcintă de 9 inci (capacitate de 4 căni). Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch. Răciți coaja în timp ce rulați partea de sus.
Rolați bucata de aluat rămasă într - un dreptunghi de aproximativ 16 pe 11 inci.
Tăiați transversal în benzi de 11 (1 1/4 inch lățime) cu o roată de patiserie canelată sau un cuțit.
Amestecați amestecul de fructe de pădure, apoi lingurați uniform în coajă. Aranjați benzile într-un model strâns de zăbrele deasupra benzilor de umplere și tăiați aproape de marginea tigaiei.
Rulați și sertizați marginea.
Periați blatul și marginea cu albuș de ou și presărați peste tot cu zahăr.
Coaceți pe foaia de copt fierbinte până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, 1 oră până la 1 oră și 10 minute. (Verificați plăcinta după 45 de minute: dacă marginea crustei se rumeneste prea repede, acoperiți marginea cu folie sau un scut de crustă pentru plăcintă și continuați să coaceți.) Se răcește complet pe un raft înainte de servire.