Plăcintă Cu Mure
Blackberry Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 207 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 1568 de fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, extract de migdale, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure, și Salată de sfeclă de mure cu pansament balsamic de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați murele, zahărul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, scorțișoara, extractul de migdale și tapioca instantanee de gătit rapid într-un castron mare. Îndoiți ușor fructele de pădure până când toate sunt bine acoperite cu zahăr.
Lăsați să stea 30 de minute.2 Preîncălziți cuptorul la 400 F. ar trebui să aveți două bile de aluat de plăcintă, una pentru crusta de Jos, una pentru crusta de sus.
Întindeți una dintre bilele de aluat de plăcintă pe o suprafață ușor făinată la diametrul de 12 inci dacă utilizați o tigaie de 9 inci sau un diametru de 13 inci dacă utilizați o tigaie de 10 inci. Tapetați fundul tigaiei cu aluatul. Se răcește la frigider în timp ce întindeți crusta de jos.3
Întindeți a doua bilă de aluat de plăcintă pentru crusta superioară. Dacă doriți să faceți un blat de zăbrele, țeseți fâșiile de aluat așa cum este descris în Cum se face un blat de zăbrele pentru o crustă de plăcintă.4 Puneți amestecul de fructe de pădure în vasul de plăcintă căptușit cu aluat. Pentru un blat de zăbrele, țeseți fâșii de aluat de plăcintă peste partea superioară a vasului de plăcintă umplut cu fructe. Pentru un blat solid, așezați a doua crustă de aluat de plăcintă rulată deasupra plăcintei. Apăsați capetele benzilor în marginea crustei inferioare. Folosiți foarfece pentru a tăia marginile la 1/2 inch de marginea exterioară a tigaiei. Îndoiți marginile înapoi peste ele și folosiți degetele pentru a sertiza pentru a sigila marginile. Dacă utilizați o crustă superioară solidă, marcați partea superioară cu un cuțit ascuțit pentru a crea orificii de aerisire pentru ca aburul să scape.5
Așezați plăcinta pe raftul din mijloc al cuptorului. Puneți o foaie de copt pe raftul inferior pentru a prinde orice sucuri care ar putea ieși din plăcintă în timp ce se gătește.
Coaceți plăcinta în două etape. Mai întâi coaceți-l la 400 litri F timp de 30 de minute. Apoi așezați o foaie de folie de aluminiu peste plăcintă pentru a proteja marginile și blaturile de a nu se arde prea mult. (Un protector de plăcintă este destul de util aici.) Reduceți căldura la 350 de litri F și coaceți încă 30 de minute, până când crusta s-a rumenit și umplutura este cu bule.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de sârmă. Se răcește complet înainte de servire.