Plăcintă Cu Mousse De Lăcustă De Ciocolată Albă Congelată
O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane de ciocolată, frișcă, crincormme de menthe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mousse de ciocolată albă congelată și alune, Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură, și Pătrate De Mousse De Ciocolată Albă Cu Căpșuni Congelate.
Instrucțiuni
Pulverizați sticlă cu diametrul de 9 inci sau vas de plăcintă ceramică cu spray antiaderent. Se macină fin prăjiturile de ciocolată și zahărul în procesor. Se amestecă în unt. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale vasului preparat. Stai pe loc.
Combinați laptele și sarea într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic.
Bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a se amesteca bine. Treceți treptat în amestecul de lapte fierbinte. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până când amestecul se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Adăugați ciocolată albă și unt; bateți până se omogenizează.
Transferați crema într-un castron mare.
Se amestecă în crincormme de menthe și crincormme de cacao. Puneți cremă peste un alt castron mare de apă cu gheață până la rece și gros, dar nu este setat, amestecând des, aproximativ 30 de minute.
Bateți smântâna într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide. Se amestecă 1/3 de frișcă în cremă. Îndoiți frisca rămasă.
Se toarnă umplutura în crustă. Congelați cel puțin 5 ore sau până la 2 zile.
Garnisiți cu bomboane de ciocolată ras.