Plăcintă Cu Mousse De Lăcustă De Ciocolată Albă Congelată

Plăcintă Cu Mousse De Lăcustă De Ciocolată Albă Congelată
O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane de ciocolată, frișcă, crincormme de menthe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mousse de ciocolată albă congelată și alune, Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură, și Pătrate De Mousse De Ciocolată Albă Cu Căpșuni Congelate.

Instrucțiuni

1
Pulverizați sticlă cu diametrul de 9 inci sau vas de plăcintă ceramică cu spray antiaderent. Se macină fin prăjiturile de ciocolată și zahărul în procesor. Se amestecă în unt. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale vasului preparat. Stai pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri De CiocolatăCookie-uri De Ciocolată
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă CeramicăFormă De Plăcintă Ceramică
1
Combinați laptele și sarea într-o cratiță mică. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a se amesteca bine. Treceți treptat în amestecul de lapte fierbinte. Întoarceți amestecul în aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până când amestecul se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați ciocolată albă și unt; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Transferați crema într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă în crincormme de menthe și crincormme de cacao. Puneți cremă peste un alt castron mare de apă cu gheață până la rece și gros, dar nu este setat, amestecând des, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
ApăApă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți smântâna într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide. Se amestecă 1/3 de frișcă în cremă. Îndoiți frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă umplutura în crustă. Congelați cel puțin 5 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
9
Garnisiți cu bomboane de ciocolată ras.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista