Plăcinta cu Mousse de dovleac necesită aproximativ 12 ore de la început până la sfârșit. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 820 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de gelatină pudră, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 240 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Plăcintă Cu Dovleac Cheesecake Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer de stand, smântână unt și zahăr împreună cu accesoriul cu palete până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine și răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați făina, condimentele și sarea și amestecați încet, până când aluatul se unește. Înfășurați dublu aluatul într-un disc strâns, rotund, în folie de plastic și răciți cel puțin două ore sau, în mod ideal, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți aluatul astfel încât să aibă o grosime mai mică de 1/4 inch și apăsați ușor aluatul în fundul unei farfurii de plăcintă. Lăsați marginile să vină puțin peste marginea plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați coaja în congelator pentru a se răci timp de 30 de minute sau în frigider dacă se modelează în avans. Tăiați marginea cu un cuțit sau lăsați-o așa cum este pentru un aspect mai rustic. Tapetați coaja răcită cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți (reutilizez fasolea uscată în acest scop)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, rotind la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Îndepărtați greutățile și căptușeala și coaceți până când întreaga crustă devine maro aurie (aproximativ 10 minute suplimentare). Lăsați crusta să se răcească complet în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați apa într-un castron mic și presărați gelatina deasupra. Puneți deoparte și lăsați gelatina să înflorească. Într-o cratiță mică, combinați dovleacul, zahărul, condimentele și sarea. Se amestecă constant la foc mediu până când amestecul devine gros și neted și se pulverizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Bateți timp de 1 minut, apoi mutați amestecul în robotul de bucătărie și procesați timp de 1 minut. Lăsați amestecul să se răcească timp de 5 minute, apoi adăugați gălbenușurile pe rând, procesând timp de 5 secunde între fiecare adăugare. Puneți amestecul în cratiță și amestecați constant până când amestecul ajunge la 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească chiar sub temperatura camerei peste o baie de gheață, amestecând ocazional (dacă acesta este prea cald, amestecul nu se va configura corect). Îndoiți smântâna grea răcită care a fost bătută până la vârfuri moi, având grijă să nu dezumflați crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Vermut Stropitor
13
Se toarnă mousse-ul în coaja plăcintei și se pune la frigider pentru a se seta cel puțin 6 ore (peste noapte este cel mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni