Plăcintă cu mere într-un pahar

Plăcintă cu mere într-un pahar
Plăcintă cu mere într-un pahar este o rețetă americană care servește 2. O porție conține 195 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsime . Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de scorțișoară măcinată, lapte, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 31% . Rețete similare sunt plăcintă cu mere într-un pahar , plăcintă cu mere într-un borcan de sticlă și plăcintă cu cremă Boston într-un pahar .

Instrucțiuni

1
Pune toate ingredientele într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®
2
Se toarnă în pahare; servi imediat.

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Prosecco, Moscato d'Asti și Late Harvest Riesling sunt alegeri excelente pentru plăcintă cu mere. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Un vin pe care l-ați putea încerca este La Marca DOC Veneto Prosecco Mini Bottles, 24 x. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 120 de dolari.
Mini sticle La Marca DOC Veneto Prosecco, 24 x
Mini sticle La Marca DOC Veneto Prosecco, 24 x
La Marca este curată și răcoritoare, cu bule elegante și arome strălucitoare de citrice. Gustul este proaspăt și curat, cu arome de lămâie copt, măr verde și grapefruit, încadrate de nuanțe minerale.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Revista