Plăcintă cu mere într-un borcan bea

Plăcintă cu mere într-un borcan bea
Plăcintă cu mere într-o băutură borcan necesită în jurul valorii de 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 10 și costă 3,68 USD pe porție. Acest desert are 703 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecetes necesită cidru de mere, suc de mere, zahăr și alcool din cereale. 4259 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Mere Într-Un Borcan De Sticlă, Cocktail de plăcintă cu mere într-un borcan, și Băutură Fierbinte De Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Așezați cidrul de mere, sucul de mere, bețișoarele de scorțișoară și zahărul într-o oală mare. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cidru De MereCidru De Mere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți de pe foc și aruncați bețișoarele de scorțișoară. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, apoi amestecați alcoolul din cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
LichiorLichior
3
Se toarnă în borcane de conserve de dimensiuni de litru, se sigilează cu capacele și inelele și se dă la frigider până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Plăcinta cu mere funcționează foarte bine cu Prosecco, Moscato d ' Asti și late Harvest Riesling. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Chloe Prosecco cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chloe Prosecco
Chloe Prosecco
Provenind de la Prosecco DOC, Chloe Prosecco definește stilul spumant elegant pentru care este cunoscută această zonă captivantă. Acest vin este plin de fructe proaspete și bule fine, cu note de piersică, măr verde, citrice și flori albe pe nas și palat. Este de culoare galben pai deschis, cu nuanțe verzui. Opulent, dar echilibrat cu o aciditate elegantă, acest vin oferă un finisaj crocant cu un indiciu de mineralitate, dezvăluind apropierea de munți și solurile calcaroase unde se cultivă strugurii.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista