Plăcintă cu mere cu crustă de Cheddar
Rețeta plăcintă cu mere cu crustă de Cheddar este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 709 calorii, 26g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scurtare de legume, mere galan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Crustă De Cheddar, Plăcintă cu mere cu crustă de Cheddar, și Plăcintă Cu Mere Cu Crustă De Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea și brânza într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie).
Adăugați unt și scurtați și amestecați cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau puls) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Stropiți 6 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau puls) până se încorporează.
Strângeți o mână mică: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând (sau pulsând) până se încorporează. Nu suprasolicitați aluatul sau produsele de patiserie vor fi dure.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în jumătate, apoi formați fiecare jumătate într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Puneți o foaie mare de copt căptușită cu folie în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Cojiți și miez merele, apoi feliați 1/4 inch grosime. Aruncați merele cu zahăr, făină, suc de lămâie și sare până când sunt acoperite uniform.
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați discul rămas răcit) pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci. Se potrivesc într-o placă de plăcintă de 9 inch.
Rolați bucata de aluat rămasă într-o rundă de 11 inci.
Transferați umplutura în coajă. Punctați cu unt, apoi acoperiți cu patiserie rotundă. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1/2 inch.Apăsați marginile împreună pentru a sigila, apoi pliați sub. Periați ușor crusta superioară cu lapte, apoi tăiați orificiile de aerisire de 5 (1 inch).
Coaceți pe foaia de copt fierbinte 20 de minute. Reduceți cuptorul la 375 F și coaceți până când crusta devine maro-aurie și umplutura clocotește, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Se răcește la cald sau la temperatura camerei, 2 până la 3 ore.
Aluatul poate fi răcit până la 2 zile sau înghețat până la 3 luni.