Plăcintă Cu Mere Caramel Fără Gluten
Rețeta plăcintă cu mere Caramel fără Gluten ar putea satisface pofta ta americană în jur 3 ore și 5 minute. Acest desert are 253 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, topping de caramel, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fleac De Mere Caramel Fără Gluten, Pâine Cu Mere Caramel Fără Gluten, și Fără Gluten, Fără Coacere, Plăcintă Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.împărțiți aluatul în jumătate. Frământați 1 jumătate până se înmoaie și nu mai sfărâmicios. Aplatizați într-o rundă; așezați între 2 foi de pergament de gătit sau hârtie cerată.
Rulați într-o rotundă cu 1 1/2 inci mai mare decât partea superioară a plăcii de plăcintă cu adâncime de 9 1/2 inci.
Îndepărtați cu grijă foaia superioară de hârtie. Înlocuiți hârtia pentru a acoperi liber; întoarceți cu grijă aluatul și îndepărtați a doua foaie de hârtie. Folosiți hârtie pentru a transforma cu grijă aluatul într-o farfurie de plăcintă unsă; scoateți hârtia. Apăsați ferm aluatul pe partea inferioară și în sus a plăcii.
Lingura plăcintă de umplere în coajă. Repetați frământarea și rularea celei de-a doua jumătăți a aluatului; întoarceți cu grijă aluatul la umplere. Tăiați și pliați marginile împreună. Aplatizați marginea cu furculiță sau sertizare pentru marginea decorativă. Acoperiți marginea cu benzi de folie.
Coaceți 30 de minute; îndepărtați folia.
Coaceți cu 10 până la 20 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește cu 1 oră înainte de servire.
Între timp, într-o ceașcă de măsurare cu microunde de 1 cană, amestecați toppingul și nucile pecan. Cuptor cu microunde la maxim 30 până la 60 de secunde sau până la cald; se amestecă.
Tăiați plăcinta în 8 porții; așezați pe farfurii individuale. Completați fiecare cu 1/4 cană de înghețată; lingură amestec de caramel deasupra.