Plăcintă Cu Mere
Reteta placinta cu mere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8. O porție conține 184 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amidon de porumb, făină, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați făina și sarea; tăiați scurtarea cu blenderul de patiserie până când amestecul este sfărâmicios.
Presărați apă, câte 1 lingură pe rând, pe suprafața amestecului. Se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite.
Formați aluatul într-o bilă.
Rulați într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Combinați îndulcitorul și următoarele 3 ingrediente; presărați peste măr și aruncați.
Se amestecă amestecul într-o plăcuță de 9 inci; se presară cu suc de lămâie.
Așezați produse de patiserie peste amestecul de mere; pliați marginile sub și sertizați. Se acoperă cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute.
Se servește cald. Se acoperă cu înghețată, dacă se dorește (înghețată care nu este inclusă în analiză).