Plăcintă cu lămâie și pecan

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete sudice în cutia ta de rețete, plăcinta cu lămâie și pecan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 8 porții și costă 1,39 USD per porție . Acest desert are 473 de calorii , 4 g de proteine și 25 g de grăsimi per porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de aromă de unt, sirop de porumb, jumătăți de pecan și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este oferită de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 26% . Acest scor este destul de slab. Încearcă plăcinta cu pecan fără gluten și lactate ,plăcinta cu pecan Janet's St. Regis cu pecan glazurat cu miere și cheesecake-ul cu plăcintă cu pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic, mixați untul și crema de brânză. Încorporați aroma de unt și amestecați. Adăugați treptat făina până când amestecul formează o bilă. Acoperiți și dați la frigider timp de 20 de minute sau până când este ușor de manipulat.
Întindeți aluatul pentru a-l potrivi într-o tavă de plăcintă de 23 cm.
Așezați aluatul în farfurie; tăiați la 1,2 cm dincolo de marginea farfuriei. Ondulați marginile.
Puneți nucile pecan în crustă; dați deoparte.
Într-un castron mic, combinați zahărul brun și făina.
Adăugați ingredientele rămase; bateți până se omogenizează.
Se toarnă peste nuci pecan.
Coaceți la 175°C timp de 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Lăsați să se răcească complet pe un grătar. Refrigerati resturile.