Plăcintă Cu Lămâie Congelată
Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Pop-urile înghețate de lămâie ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 16 porții cu 214 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, suc de lămâie, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Frozen S ' More Pops, Frozen S ' Mores Pops, și Pop-Uri De Fructe Congelate.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele condensat, coaja și sucul. Bateți smântâna până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați ușor în amestecul de lapte condensat.
Puneți lingura în forme de gheață, oprindu-vă la aproximativ 1/4 inch de sus (umplutura se va extinde ușor atunci când este înghețată). Atingeți matrițele umplute pe tejghea de câteva ori pentru a elimina orice bule de aer.
Puneți capacul pe matrițe și introduceți bețe, asigurându-vă că sunt drepte (importante pentru îndepărtarea vârfului la desfacere). Congelați până când este complet ferm, aproximativ 4-5 ore.
Pentru a desface, scufundați matrițele într-un recipient adânc, cum ar fi o oală cu apă la temperatura camerei, lăsând apa să ajungă la 1/4 inch de partea superioară a matrițelor, timp de 30 de secunde.
Scoateți capacul și scoateți PoP-urile.
Serviți imediat sau înfășurați individual în folie de plastic și congelați până când este gata de servit.
PoP-urile pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și păstrate congelate fie în forme, fie învelite individual în plastic.