Plăcintă Cu Lămâie
Lemon Icebox Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 794 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sare, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Cu Lămâie, Plăcintă Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. spargeți biscuiții graham în bucăți mici și puneți-i în vasul unui robot de bucătărie împreună cu zahărul și sarea. Pulsați de 8 ori, până când firimiturile de cracker sunt semi-fine (nu ar trebui să fie pudrate, dar nici în cioburi mari) și biscuiții și zahărul sunt combinate.
Se toarnă untul și se pulsează până când untul este amestecat și amestecul nu este sfărâmicios și își păstrează forma atunci când îl stoarceți, aproximativ douăsprezece impulsuri de 1 secundă.
Transferați crusta într-o tigaie cu arc de 9 inci și împingeți și apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și două treimi din partea laterală a tigaiei. Folosiți fundul unei cupe de măsurare pentru a apăsa crusta în poziție. Pune deoparte.
Bateți laptele condensat cu sucul de lămâie și lăsați-l deoparte.
Bateți coaja cu gălbenușurile de ou într-un castron mediu până la palid, 30 până la 60 de secunde, apoi amestecați amestecul de suc de lămâie-lapte condensat.
Așezați tigaia cu formă de arc pe o foaie de copt cu margini, turnați amestecul în crustă și transferați cu grijă foaia de copt în cuptor.
Coaceți până când centrul tremură ușor, ca o cremă moale, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 1 oră pe un suport de răcire. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic (aveți grijă să nu lăsați folia de plastic să atingă partea superioară a plăcintei) și congelați timp de 6 ore sau peste noapte.
Se toarnă smântâna grea în vasul unui mixer cu suport (sau într-un castron mare dacă se folosește un mixer manual).
Se adaugă vanilia și se cerne în zahărul cofetarilor. Bateți la viteză mică pentru a combina și apoi măriți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri medii-rigide, aproximativ 1 1/2 minute.
Pentru servire: înainte de servire, înfășurați un prosop de bucătărie cald și umed în jurul marginilor tigaiei cu formă de arc pentru a elibera plăcinta de pe părțile laterale ale tigaiei. Desfaceți tigaia și scoateți plăcinta. Umpleți un ulcior cu apă fierbinte, introduceți cuțitul, ștergeți lama și feliați. Se acoperă cu o păpușă de cremă Chantilly și se servește imediat sau se păstrează la congelator până la 1 săptămână.