Plăcintă Cu Limonadă De Zmeură

Plăcintă Cu Limonadă De Zmeură
Plăcinta cu limonadă de zmeură durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână apă, gelatină cu aromă de lămâie marca jell-O, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Zmeură-Limonadă, Plăcintă Cu Limonadă De Zmeură, și Plăcintă Cu Limonadă De Zmeură.

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista