Placinta cu fructe de padure-mere-rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 423 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, și Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina și sarea; tăiați scurtarea până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o porție să fie puțin mai mare decât cealaltă; înfășurați fiecare în folie de plastic. La frigider timp de 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o porție mai mare de aluat pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați patiseria pe placa de plăcintă.
4
Într-un castron mare, aruncați merele cu suc de lămâie și vanilie; adăugați fructe de pădure și rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Lapte Rece, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați făina, ienibaharul, scorțișoara și 1-1/2 căni de zahăr; adăugați în amestecul de mere și aruncați ușor pentru a acoperi. Lingură în crustă; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi Proaspete
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
6
Rulați patiseria rămasă; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Periați laptele peste partea de sus a zăbrelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Se presară cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
9
Coaceți la 400 de minute timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de minute; coaceți 50-60 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și umplutura este bulbucată. Acoperiți marginile cu folie în ultimele 15 minute pentru a preveni supraîncărcarea, dacă este necesar. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat