Plăcintă cu dovlecei cu topping de pesmet
Placinta de dovlecel cu topping de firimituri este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 465 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe de dovlecei cu Topping de scorțișoară, Plăcintă Cu Fructe Cu Topping De Firimituri, și Plăcintă cu oală de pui cu topping de firimituri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți un vas de plăcintă de 9 inci cu crusta de plăcintă și așezați vasul de plăcintă pe o foaie de copt.
Așezați dovleceii în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și procesați până la piure.
Transferați piureul într-un castron și bateți cu ouă, 1 cană zahăr alb, 1/2 cană unt topit, 2 linguri făină și extractul de vanilie.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă.
Așezați 1/2 cană de făină, zahăr brun și 3 linguri de unt într-un castron și tăiați amestecul cu un tăietor de patiserie până când toppingul seamănă cu firimituri grosiere.
Presărați toppingul uniform peste depunerea plăcintei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este setată și toppingul este ușor rumenit, aproximativ 45 de minute. Se lasă să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de servire.