Plăcintă cu dovleac cu crustă condimentată
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pumpkin pur aproxume, jumătate și jumătate, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Plăcintă cu dovleac cu crustă condimentată, și Cheesecake De Dovleac Condimentat Cu O Crustă De Ghimbir.
Instrucțiuni
Bateți făina măsurată, zahărul, scorțișoara, nucșoara, sarea și cuișoarele într-un castron mediu pentru a aera și combina.
Adăugați untul și, folosind un blender de patiserie sau degetele, amestecați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre, aproximativ 5 minute.
Adăugați 4 linguri de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul se reunește. (
Adăugați o lingură suplimentară de apă cu gheață, dacă este necesar, dar nu suprasolicitați aluatul sau va deveni dur.) Formați aluatul într-un disc plat, acoperiți-l în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Făinați ușor o suprafață de lucru și rulați aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Căptușiți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluatul și pliați excesul sub sine, sertizând marginile pentru a sigila.Tapetați crusta cu o bucată de hârtie pergament sau folie de aluminiu și umpleți-o cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți crusta pe o foaie de copt până se întărește și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți greutățile plăcintei și hârtia pergament și continuați să coaceți până când crusta este uscată la atingere, încă aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a adăuga umplutura.Pentru umplutură: într-un castron mare, combinați toate ingredientele și bateți până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în crustă și se coace până când umplutura este așezată în mijloc și marginile sunt umflate, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de tăiere.Asocierea băuturilor: Broadbent 5 an Madeira, Portugalia. Madeira are o nucă lustruită, cu miere, care va juca frumos condimentele și aromele rădăcinoase din plăcintă. Vinul este mai dulce decât plăcinta și are, de asemenea, o coloană vertebrală acidă fermă, făcându-l o înghițitură răcoritoare după fiecare mușcătură.