Plăcintă Cu Dovleac Adânc
Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr pudră, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Dovleac Adânc, Plăcintă de dovleac cu farfurie adâncă cu crustă de ghimbir, și Mini Plăcinte Cu Dovleac Adânc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 9 1/2-inch pie pan
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Pentru crustă: puneți făina în robotul de bucătărie, adăugați 6 linguri de apă cu gheață, untul și sarea. Pulsați în procesorul de alimente până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Scoateți din robotul de bucătărie și frământați până se aprinde. Înfășurați aluatul și răciți-l la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Scoateți și întindeți aluatul pentru a se potrivi cu tigaia.
Așezați greutățile plăcintei în partea de jos și coaceți timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați coaja de plăcintă să se răcească.
Așezați dovleacul, zahărul brun, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, cuișoarele și sarea într-un bol mare de amestecare și amestecați cu un tel.
Adăugați laptele evaporat, melasa și ouăle; se amestecă energic cu biciul până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în coaja plăcintei. Acoperiți marginea crustei cu folie de aluminiu.
Coaceți plăcinta pe raftul central al cuptorului până când blatul este strălucitor și setat. Plăcinta este setată când un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră.
Pentru frisca: răciți frisca timp de 15 până la 20 de minute.
Combinați frișca răcită și zahărul într-un castron le bateți împreună cu un mixer electric până când vedeți vârfuri ferme, câteva minute.
Scoateți plăcinta din cuptor și îndepărtați cu grijă folia. Răciți plăcinta pe un raft.
Serviți plăcinta caldă, rece sau la temperatura camerei cu o păpușă de frișcă.