Plăcintă Cu Căpșuni Proaspete

Plăcintă Cu Căpșuni Proaspete
Placinta cu capsuni proaspete ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 367 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, și Mini gogoși proaspete la cuptor cu căpșuni cu glazură de căpșuni-var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, așezați napolitane într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați unt, 2 linguri de zahăr și coajă de portocală și pulsați de 10 ori sau doar până când napolitanele sunt umede. Apăsați în partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
ZahărZahăr
4
Coaceți la 350 timp de 15 minute; se răcește pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti umplutura, zdrobiți 2 căni de căpșuni cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
6
Combinați piureul de căpșuni și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute, amestecând ocazional. Apăsați amestecul de căpșuni printr-o sită într-un castron și rezervați 1 cană de lichid de căpșuni (adăugați suficientă apă pentru a măsura 1 cană, dacă este necesar). Aruncați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
7
Combinați 2/3 cană de zahăr și amidon de porumb într-o tigaie; adăugați lichid de căpșuni, amestecând bine cu un bici. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Reduceți căldura și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CăpșuniCăpșuni
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
9
Aranjați un strat de căpșuni mici, cu laturile tulpinii în jos, în crustă. Puneți aproximativ o treime din sos peste căpșuni. Aranjați căpșunile rămase deasupra și puneți sosul rămas peste căpșuni. Se răcește cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
SosSos
10
Se servește cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista