Plăcintă Cu Cremă De Vanilie Cu Fund Negru
Placinta cu crema de vanilie cu fund negru ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 342 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați crusta de firimituri cookie gingersnap coapte, zahărul cofetarilor, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Cu Fund Negru, Negru Jos Chai Placinta Cu Crema De, și Plăcintă Cu Cremă De Zmeură Cu Fund Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta de crumb. Apoi combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie, amestecând bine pentru a amesteca. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant, timp de aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Puneți ciocolata tocată într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde la putere medie timp de 1 minut. Se amestecă și se repetă. Se amestecă și se gătește ciocolata încă 30 de secunde, dacă este necesar, sau până se omogenizează.
Scoateți 1 cană de cremă din cratiță și amestecați în ciocolată topită.
Întindeți crema de ciocolată uniform în fundul cojii plăcintei. Lingura rămasă cremă de vanilie deasupra. Acoperiți partea superioară a tartei cu o foaie de hârtie de ceară pentru a preveni formarea pielii. Răciți plăcinta cu cremă de vanilie cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, bateți smântâna și zahărul cofetarilor până la rigidizare. Lingură sau țeavă decorativă frișcă deasupra tartei.