Plăcintă Cu Cremă De Squash

Plăcintă Cu Cremă De Squash
Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 368 calorii. Un amestec de ouă, frișcă grea, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Suc De Ghindă Cu Cremă De Usturoi Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă în coaja de patiserie; coaceți la 375 de minute timp de 10 minute. Se Reduce focul la 350%; se coace timp de 45 de minute sau până se fixează. Se răcește pe un suport de sârmă. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Garnisiți cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista