Plăcintă Cu Cremă De Rubarbă Cu Căpșuni
Plăcinta cu cremă de rubarbă cu căpșuni necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Acest desert are 339 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 682 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă necoaptă, nucșoară, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Rubarbă și căpșuni se sfărâmă cu cremă, Compot de căpșuni și rubarbă cu cremă de miere, și Crepe de Cardamom de lămâie cu cremă de rubarbă de căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați crusta de plăcintă rulată într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Combinați rubarba și căpșunile într-un castron; transferați în crusta de plăcintă, distribuind uniform.
Bateți ouăle, zahărul, laptele, făina și nucșoara împreună într-un castron mediu. Se toarnă încet umplutura peste amestecul de rubarbă până ajunge doar la marginea superioară a crustei. Împrăștiați untul tăiat cubulețe uniform peste partea superioară a umpluturii. Atingeți ușor și agitați foaia de copt pentru a îndepărta bulele de aer.
Transferați plăcinta în cuptorul preîncălzit și coaceți, întorcându-vă la jumătate, până când rubarba este fragedă și crema este setată, aproximativ 1 oră.
Amestecați dulceața de căpșuni și apa într-un castron mic; se încălzește la cuptorul cu microunde până se încălzește, aproximativ 15 secunde. Glazurați partea superioară a plăcintei cu amestecul de gem și lăsați să se răcească. Dați la frigider până când este gata de servit.