Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Înaltă

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Înaltă
Placinta cu crema de nuca de cocos ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 299 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de extract de nucă de cocos, albușuri de ou, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Înaltă De Mile, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță grea.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Combinați laptele și ouăle; adăugați treptat la amestecul de zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se ia de pe foc; se amestecă crema de nucă de cocos și extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
4
Se toarnă umplutura în crustă de plăcintă. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se întărește (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Pentru a pregăti bezea, combinați 1 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 24
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste amestecul de albuș de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
8
Scoateți folia de plastic din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Întindeți bezea uniform peste umplutură, sigilând până la marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește pe o grătar. Se răcește până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Variație de plăcintă cu cremă de banane: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor de mai sus, dar omiteți crema de nucă de cocos și extract de nucă de cocos în umplutură. Aranjați 1 cană de banană feliată în fundul crustei; se toarnă umplutura peste banane și se acoperă cu bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista