Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos de modă veche. O porție conține 1334 calorii, 19g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, nucă de cocos, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos De Modă Veche, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos De Modă Veche, și Placinta De Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt și coaceți-o, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Într-o cratiță medie, combinați jumătate și jumătate, ouă, zahăr, făină și sare și amestecați bine. Se aduce la fierbere la foc mic, amestecând constant.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați 3/4 cană din nuca de cocos prăjită și extractul de vanilie. Rezervați nuca de cocos rămasă pentru a acoperi plăcinta.
Se toarnă umplutura în coaja plăcintei și se răcește până se întărește, aproximativ 4 ore.
Se acoperă cu topping biciuit și cu nuca de cocos rezervată.