Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu ananas

Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos cu ananas. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 330 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de nucă de cocos, extract de vanillan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă de ananas din plăcintă cu nucă de cocos, Înghețată de nucă de cocos cu vârtej de caș de ananas, și Inghetata Cu Lapte De Cocos Cu Ananas Cu Capsuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 1/4 cană de făină și apă; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați 3/4 cană de făină, 2 linguri de zahăr și 1/8 linguriță de sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați suspensie; se amestecă cu o furculiță până când amestecul de făină este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci. Congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic și potriviți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Scoateți foaia superioară a foliei de plastic. Ori marginile sub, și flaut. Tapetați aluatul cu o bucată de folie și aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; crusta rece pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Pentru a pregăti umplutura, scurgeți ananasul într-o strecurătoare și lingurați în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Combinați 3/4 cană zahăr, amidon de porumb și 1/4 linguriță sare într-o cratiță și amestecați laptele. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand cu un tel. Adăugați treptat aproximativ 1/3 cană de cremă fierbinte la ouăle bătute; se amestecă constant cu un bici. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
14
Îndepărtați amestecul de pe foc; se amestecă crema de nucă de cocos și extracte. Se amestecă amestecul în crusta pregătită. Acoperiți suprafața umpluturii cu folie de plastic; se răcește până se fixează (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
15
Îndepărtați folia de plastic și întindeți uniform toppingul biciuit peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
16
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista