Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos cu ananas. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 330 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de nucă de cocos, extract de vanillan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă de ananas din plăcintă cu nucă de cocos, Înghețată de nucă de cocos cu vârtej de caș de ananas, și Inghetata Cu Lapte De Cocos Cu Ananas Cu Capsuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați 1/4 cană de făină și apă; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați 3/4 cană de făină, 2 linguri de zahăr și 1/8 linguriță de sare într-un castron; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați suspensie; se amestecă cu o furculiță până când amestecul de făină este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 12 inci. Congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic și potriviți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
9
Scoateți foaia superioară a foliei de plastic. Ori marginile sub, și flaut. Tapetați aluatul cu o bucată de folie și aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Folie De Aluminiu
10
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Îndepărtați greutățile și folia plăcintei; crusta rece pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Folie De Aluminiu
12
Pentru a pregăti umplutura, scurgeți ananasul într-o strecurătoare și lingurați în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Combinați 3/4 cană zahăr, amidon de porumb și 1/4 linguriță sare într-o cratiță și amestecați laptele. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand cu un tel. Adăugați treptat aproximativ 1/3 cană de cremă fierbinte la ouăle bătute; se amestecă constant cu un bici. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cremă
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
14
Îndepărtați amestecul de pe foc; se amestecă crema de nucă de cocos și extracte. Se amestecă amestecul în crusta pregătită. Acoperiți suprafața umpluturii cu folie de plastic; se răcește până se fixează (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
15
Îndepărtați folia de plastic și întindeți uniform toppingul biciuit peste umplutură.