Fructe Exotice Pavlova
Fructe exotice Pavlovan este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 172 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți suc de ananas, mango, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Fructe Exotice, Pizza De Desert Cu Fructe Exotice, și Salsa de fasole neagră cu chipsuri exotice de fructe și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Granita: răzuiți semințele de fasole de vanilie în castron.
Adăugați zahăr; mash cu furculiță.
Într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană suc de ananas și amestec de zahăr până când zahărul este topit. Mișto.
Combinați amestecul cu sucurile rămase; congelați peste noapte într-o tigaie superficială.
Scoateți din congelator cu 510 minute înainte de servire. Rake cu furculiță pentru a servi.
Bezea: într-un bol mediu, bateți albușurile de ou, adăugând treptat 6 linguri de zahăr; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în 3 linguri de zahăr pudră cu spatulă.
Pe o foaie de copt căptușită cu pergament, lingurați bezea în 6 movile; se presară cu zahăr pudră rămas.
Coaceți la 250 până se formează crusta, dar centrul este moale, aproximativ 25 de minute.
Se răcește, se transferă într-un recipient etanș și se pune la congelator până este gata de utilizare, până la 3 săptămâni.
Combinați sucul de fructe de pasiune și mango cubat cu zahăr (dacă este necesar) într-un blender; adăugați apă dacă amestecul este prea gros.
Puneți un bazin de sos pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert.
Așezați bezea deasupra sosului. Drapați felii de mango pe farfurie și adăugați o lingură mică de granita.