Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 495 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de jumătate și jumătate, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare.
Tăiați 6 linguri de unt în cuburi de 1/2 inch, apoi amestecați în făină cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Tăiați încă 6 linguri de unt în cuburi de 1/2 inch, apoi amestecați în făină în același mod până când amestecul are bucăți mici de unt (aproximativ de mărime de mazăre).
Stropiți uniform cu 4 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează. Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul, sau patiseria va fi dură.) Adunați aluatul într-o bilă în castron, apoi aplatizați într-un pătrat de 5 inci pe o foaie de hârtie de ceară. Înfășurați aluatul în hârtie de ceară și răciți 30 de minute.
Tăiați restul de 3 linguri de unt în felii foarte subțiri.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 13 x 11 inci (grosime de 1/3 inch). Aranjați aluatul cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. și așezați feliile de unt uniform peste aluat, apoi pliați aluatul în treimi ca o literă: treimea de jos în sus și treimea de sus în jos peste aluat.
Întoarceți aluatul astfel încât o latură scurtă să fie cea mai apropiată de dvs. și rulați aluatul într - un dreptunghi de 13 x 11 inci (grosime de 1/3 inch) din nou, apoi pliați aluatul în treimi ca o literă încă o dată.
Îndepărtați orice exces de făină, apoi înfășurați aluatul în hârtie de ceară și răciți cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul pe suprafața făinată cu sucitorul făinat până la un pătrat dur de 16 inci, apoi încadrați într-o placă de plăcintă din sticlă de 10 inci (6 căni). Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1 inch, apoi pliați surplomba sub pentru a forma o jantă (crusta coaptă nu va ține o sertizare). Căptușiți coaja de plăcintă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea de patiserie este setată și aurie palidă, 17 până la 20 de minute.
Îndepărtați cu grijă folia și greutățile, apoi înțepați fundul și partea laterală a cojii plăcintei peste tot cu o furculiță.
Coaceți, înțepând din nou dacă se formează buzunare mari de aer, până când coaja plăcintei este aurie peste tot, încă aproximativ 15 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se combină bine. Bateți zahărul, laptele, jumătate și jumătate, vanilia și sarea, apoi amestecați nuca de cocos în fulgi.
Se toarnă crema în coaja de plăcintă fierbinte și se acoperă marginea plăcintei cu un scut sau folie de plăcintă (pentru a preveni supra-încoronarea).
Coaceți în mijlocul cuptorului până când crema este setată la 2 inci de margine, dar încă se agită ușor în centru, 30 până la 40 de minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Plăcintă rece complet pe un raft, aproximativ 1 1/2 ore.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Întindeți așchii de nucă de cocos într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului, amestecând o dată, până devine auriu pal, aproximativ 5 minute (urmăriți cu atenție, deoarece nuca de cocos arde ușor). Se răcește în tigaie pe raft.
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu zahărul și vanilia într-un castron cu bătătoare curățate la viteză medie până când ține doar vârfuri moi.
Se întinde crema peste plăcintă și se presară cu nucă de cocos prăjită.
* Aluatul poate fi răcit, învelit bine în folie de plastic, până la 1 zi.