Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 495 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de jumătate și jumătate, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Cremă De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Tăiați 6 linguri de unt în cuburi de 1/2 inch, apoi amestecați în făină cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați încă 6 linguri de unt în cuburi de 1/2 inch, apoi amestecați în făină în același mod până când amestecul are bucăți mici de unt (aproximativ de mărime de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Stropiți uniform cu 4 linguri de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează. Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul, sau patiseria va fi dură.) Adunați aluatul într-o bilă în castron, apoi aplatizați într-un pătrat de 5 inci pe o foaie de hârtie de ceară. Înfășurați aluatul în hârtie de ceară și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
5
Tăiați restul de 3 linguri de unt în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă cu un sucitor făinos într - un dreptunghi de 13 x 11 inci (grosime de 1/3 inch). Aranjați aluatul cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. și așezați feliile de unt uniform peste aluat, apoi pliați aluatul în treimi ca o literă: treimea de jos în sus și treimea de sus în jos peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Întoarceți aluatul astfel încât o latură scurtă să fie cea mai apropiată de dvs. și rulați aluatul într - un dreptunghi de 13 x 11 inci (grosime de 1/3 inch) din nou, apoi pliați aluatul în treimi ca o literă încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Îndepărtați orice exces de făină, apoi înfășurați aluatul în hârtie de ceară și răciți cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
9
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Întindeți aluatul pe suprafața făinată cu sucitorul făinat până la un pătrat dur de 16 inci, apoi încadrați într-o placă de plăcintă din sticlă de 10 inci (6 căni). Tăiați excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1 inch, apoi pliați surplomba sub pentru a forma o jantă (crusta coaptă nu va ține o sertizare). Căptușiți coaja de plăcintă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginea de patiserie este setată și aurie palidă, 17 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Îndepărtați cu grijă folia și greutățile, apoi înțepați fundul și partea laterală a cojii plăcintei peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Coaceți, înțepând din nou dacă se formează buzunare mari de aer, până când coaja plăcintei este aurie peste tot, încă aproximativ 15 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se combină bine. Bateți zahărul, laptele, jumătate și jumătate, vanilia și sarea, apoi amestecați nuca de cocos în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
1
Se toarnă crema în coaja de plăcintă fierbinte și se acoperă marginea plăcintei cu un scut sau folie de plăcintă (pentru a preveni supra-încoronarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Coaceți în mijlocul cuptorului până când crema este setată la 2 inci de margine, dar încă se agită ușor în centru, 30 până la 40 de minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Plăcintă rece complet pe un raft, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți așchii de nucă de cocos într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului, amestecând o dată, până devine auriu pal, aproximativ 5 minute (urmăriți cu atenție, deoarece nuca de cocos arde ușor). Se răcește în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu zahărul și vanilia într-un castron cu bătătoare curățate la viteză medie până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se întinde crema peste plăcintă și se presară cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
1
* Aluatul poate fi răcit, învelit bine în folie de plastic, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista