Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Placinta cu crema de nuca de cocos ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 521 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte de cocos, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală medie combinați zahărul, 3 linguri de apă și sucul de lămâie.
Se încălzește la foc mediu-mare. Când zahărul devine chihlimbar, amestecați cu grijă și încet laptele de cocos.
Se toarnă caramelul într-un castron care se pune într-o baie de gheață pentru a se răci sau se transferă sosul într-un castron și se pune la frigider.
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană de lapte de cocos, lapte și budincă.
Se toarnă suficient sos de caramel, aproximativ 1/4 cană, pentru a acoperi fundul crustei de plăcintă.
Se toarnă umplutura în crustă deasupra caramelului.
Într-un alt vas mare de amestecare care a fost răcit. Bateți smântâna grea și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri tari, aveți grijă să nu bateți prea mult.
Întindeți frisca deasupra plăcintei și dați-o la frigider timp de 1 oră sau până când este complet setată. Odată ce plăcinta este setată, presărați nucă de cocos prăjită și stropiți cu sosul de caramel rămas.