Plăcintă cu cremă de cocos I
Plăcintă cu cremă de cocos I durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 74 g de grăsimi și un total de 1292 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 3,09 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați topping bătut, amestec de budincă de vanilie, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 105 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Plăcintă cu cremă de cocos cu topping de lapte de cocos, plăcintă cu cremă de cocos tropicală în crustă de biscuiți cu nucă de cocos și plăcintă cu cremă de cocos cu crustă de biscuiți cu nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de budincă și laptele până când amestecul de budincă se îngroașă. Îndoiți 1 cană de nucă de cocos și jumătate din toppingul fără lapte în budincă.
Turnați combinația în crusta de plăcintă pregătită.
Răspândiți restul de topping fără lapte peste plăcintă.
Se presară cu restul de nucă de cocos. Se da la frigider si se serveste racit.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta cu cremă de cocos funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Rieslingul Vineyards Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Vineyards Late Harvest Riesling]()
Vineyards Late Harvest Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr Granny Smith și fagure de miere. Un final lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate delicioasă, invitând încă o înghițitură.