Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată-Marshmallow
O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Dacă 54 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., placinta cu crema de ciocolata-Marshmallow ar putea fi o uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de margarină, marshmallows, alune de cocktail pentru plantatori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri cu ciocolată și înghețată cremă de dovleac Marshmallow, Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată-Marshmallow, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Tăiați gros 8 din fursecuri; deoparte. Zdrobiți fin restul de 16 fursecuri; se amestecă cu margarina.
Loc în placa de plăcintă de 9 inch; apăsați ferm pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă pentru a forma crusta. La frigider până când este gata de utilizare.
Așezați marshmallows, lapte și ciocolată în cratiță medie; gatiti la foc mic pana cand marshmallows sunt complet topite si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.
Scoateți din căldură; se răcește complet.
Bateți 3/4 cană de frișcă într-un bol mic cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Adăugați în amestecul de marshmallow împreună cu prăjiturile tocate; amestecați ușor până se amestecă bine. Lingura în crusta pregătită. Refrigerați cel puțin 3 ore. Când este gata de servit, bateți restul de 3/4 cană frișcă până se formează vârfuri rigide; lingură peste plăcintă.
Se presară cu arahide. Păstrați plăcinta rămasă la frigider.