Plăcintă Cu Cremă De Cidru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de cidru. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 8. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, nucșoară, crustă de plăcintă necoaptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru, și Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-o cratiță medie aduceți cidrul la fierbere ușoară la foc mare, amestecând ocazional, apoi reduceți focul la mediu. Se fierbe timp de 20 de minute sau până când amestecul s-a redus la 1 cană. Se lasă deoparte să se răcească.
Rulează crusta. Pentru o tigaie de nouă inci, crusta de jos ar trebui să aibă un diametru de aproximativ 11 inci.
Așezați crusta de jos în tigaie sau vas. Flaut marginile și crusta perie cu albus de ou.
Se pune la frigider până când umplutura este gata.
Bateți ouăle cu zahărul până când amestecul este gros și lămâie (de culoare galben deschis). Adăugați treptat ulei vegetal și făină.
Într-un castron mediu combinați încet cidrul răcit cu laptele, amestecând constant.
Adăugați vanilie în amestecul de cidru și încorporați-l încet cu amestecul de ouă.
Se toarnă umplutura de cremă în coaja de plăcintă pregătită.
Se presară scorțișoară și nucșoară.
Coaceți pe raftul central timp de 25 de minute sau până când cuțitul introdus lângă centrul cremei iese curat.
Scoateți din cuptor și răciți pe grătar frigiderul pentru a se răci înainte de servire.