Plăcintă cu cremă de banane cu căptușeală de ciocolată
Banana Cream Pie cu căptușeală de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, firimituri de cracker graham, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu cremă de banane cu căptușeală de ciocolată, Mousse De Mango Cu Căptușeală Pentru Tort De Ciocolată, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Combinați firimiturile graham-cracker cu untul și zahărul brun într-un castron mediu și amestecați bine.
Transferați amestecul pe o farfurie de plăcintă de 10 inci și bateți-l uniform de-a lungul fundului și părților laterale.
Coaceți crusta timp de 7 până la 9 minute sau până când marginile se întunecă ușor.
Lasă crusta să se răcească.
Topiți ciocolata cu cele 2 linguri de smântână peste apă clocotită în partea de sus a unui broiler dublu sau într-un castron rezistent la căldură așezat deasupra unei cratițe.
Bateți ciocolata și smântâna până formează un lichid neted. Scoateți tigaia de pe foc și puneți amestecul de ciocolată pe crusta graham-cracker.
Lăsați ciocolata să se răcească cel puțin 15 minute.
Între timp, faceți umplutura.
Încălziți laptele într-o cratiță cu fund greu. Când laptele este pe cale să fiarbă, scoateți tigaia de pe foc.
Într-un castron mediu, bateți împreună zahărul, ouăle și făina. Adăugați încet laptele fierbinte în castron, amestecând constant. Apoi transferați amestecul în cratiță.
Șoptind constant, aduceți amestecul la fierbere la foc mediu și continuați să șoptiți în timp ce fierbe timp de 3 minute. Luați tigaia de pe foc și adăugați cele 2 linguri de whisky.
Lăsați umplutura să se răcească timp de 20 de minute.
Feliați bananele și aruncați-le cu sucul de lămâie.
Așezați feliile de banane pe crusta căptușită cu ciocolată.
Se toarnă umplutura și se răcește plăcinta cel puțin 2 ore.
Bateți o cremă de ceașcă la vârfuri rigide, adăugați 2 linguri de whisky și serviți cu plăcintă.