Plăcintă Cu Ciocolată Cu Fund Negru
Plăcinta cu ciocolată cu fund negru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1221 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,04 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ROM, lapte, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Cu Fund Negru, Pi Zi: Ciocolata Neagra Negru-Jos Plăcintă, și Ciocolata Alune Negru-Jos Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Bateți gălbenușurile de ou pentru a forma pastă groasă. Treceți treptat în lapte, apoi smântână.
Bateți la foc mediu-mare până când amestecul se îngroașă și fierbe 1 minut.
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Bateți în rom și vanilie. Se răcește 5 minute, amestecând ocazional.
Transferați umplutura în crusta înghețată. Se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare până se formează vârfuri ferme. Lingura frisca in punga de patiserie prevazuta cu varf mare de stea. Rozete de țeavă în jurul marginii plăcintei.
Garnisiți cu bucle de ciocolată. (Se poate face cu 4 ore înainte; rece.)