Plăcintă Cu Ciocolată Cu Fund Negru

Plăcintă Cu Ciocolată Cu Fund Negru
Plăcinta cu ciocolată cu fund negru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1221 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,04 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ROM, lapte, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Cu Fund Negru, Pi Zi: Ciocolata Neagra Negru-Jos Plăcintă, și Ciocolata Alune Negru-Jos Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente într-o cratiță medie grea pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Bateți gălbenușurile de ou pentru a forma pastă groasă. Treceți treptat în lapte, apoi smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți la foc mediu-mare până când amestecul se îngroașă și fierbe 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți în rom și vanilie. Se răcește 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Transferați umplutura în crusta înghețată. Se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare până se formează vârfuri ferme. Lingura frisca in punga de patiserie prevazuta cu varf mare de stea. Rozete de țeavă în jurul marginii plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
2
Garnisiți cu bucle de ciocolată. (Se poate face cu 4 ore înainte; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista