Plăcintă cu cartofi dulci fără Gluten

Plăcintă cu cartofi dulci fără Gluten
Rețeta plăcintă cu cartofi dulci fără Gluten ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pur și simplu nucșoară, coajă de plăcintă, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), Clătite de cartofi dulci cu 2 ingrediente {fără gluten, fără lactate, fără nuci}, și Pâine Cu Lingură De Cartofi Dulci Fără Gluten Fără Porumb pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista