Plăcintă cu cartofi dulci cu bezea de Marshmallow
Placinta cu cartofi dulci cu bezea Marshmallow ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci cu piele roșie, lapte condensat, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Bezea De Marshmallow, Plăcintă cu cartofi dulci cu bezea de Marshmallow, și Plăcintă cu cartofi dulci cu bezea de Marshmallow.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Amestecați firimiturile de cracker graham și zahărul într-un castron mediu.
Adăugați 6 linguri de unt topit și amestecați până când firimiturile se simt umede atunci când sunt presate împreună cu vârful degetelor, adăugând 1 lingură de unt topit dacă amestecul de firimituri este uscat. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale vasului de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci, construind laturile la 1/4 inch deasupra marginii vasului.
Coaceți crusta până se fixează și începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Se răcește pe raft. Faceți înainte: crusta de plăcintă poate fi făcută cu 2 zile înainte. Acoperiți crusta de plăcintă și lăsați să stea la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. perforați cartofii dulci peste tot cu furculița; așezați cartofii pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când cartofii sunt foarte fragezi când sunt străpunși cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește ușor.
Tăiați cartofii deschiși și scoateți pulpa.
Transferați pulpa în procesor și piureul până se omogenizează. Puneți deoparte 2 căni de piure de cartofi dulci pentru umplere; se răcește complet (Rezervați orice piure rămas pentru o altă utilizare). Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați 2 căni de piure de cartofi dulci, lapte condensat îndulcit și toate ingredientele rămase într-un castron mare; bateți până se omogenizează bine și se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți plăcinta până se umflă în jurul marginilor și puneți-o în centru, aproximativ 50 de minute.
Transferați plăcinta în raft și răciți. Puneți la frigider plăcinta cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Poziționați raftul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți-l la 400 F. cu ajutorul unei spatule de cauciuc, răzuiți crema de marshmallow într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și sarea într-un alt castron mare până se spumează.
Adăugați zahăr, câte 1 lingură pe rând și bateți până se formează vârfuri rigide și lucioase.
Adăugați 1/2 cană de albușuri bătute în crema de marshmallow și amestecați cu spatulă de cauciuc sau lingură doar până când sunt încorporate pentru a ușura (crema de marshmallow este foarte lipicioasă și va fi dificil de amestecat la început, dar amestecarea va deveni mai ușoară pe măsură ce albușurile rămase sunt pliate). Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri doar până se încorporează.
Întindeți bezea deasupra plăcintei reci, îngrămădind ușor în centru și învârtindu-se cu cuțitul pentru a crea vârfuri.
Coaceți plăcinta doar până când vârfurile și crestele de bezea de marshmallow se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când bezea este rece. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece.
Lăsați plăcinta să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling