Plăcintă Cu Brânză De Rubarbă

Plăcinta cu brânză de rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă face 8 porții cu 1219 calorii, 18g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până extract de vanillan ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Vanillan ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Plăcintă Cu Brânză De Rubarbă, și Plăcintă Cu Rubarbă Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați crusta de plăcintă necoaptă într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați făina și 1/3 cană de zahăr.
Adăugați rubarba și aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă în coaja de plăcintă.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. În timp ce se coace, amestecați crema de brânză, 1/3 cană de zahăr și ouăle până se omogenizează și se amestecă bine.
Se toarnă peste rubarbă când au trecut cele 15 minute și se întoarce la cuptor.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți din nou plăcinta timp de 30 de minute. În timp ce se coace de data aceasta, amestecați împreună smântâna, 2 linguri de zahăr și vanilie până se omogenizează.
Se întinde deasupra plăcintei imediat ce iese din cuptor. Se lasă să se răcească, apoi se taie în pene și se servește.