Plăcintă Cu Brânză Cremă De Nucă De Cocos
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, cremă de brânză philadelphia, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, și Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați firimiturile de napolitane, untul și 1/4 cană de nucă de cocos; apăsați pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci.
Cremă de brânză cu microunde în castron cu microunde la 10 sec. sau doar până se înmoaie; se amestecă până devine cremos. Bateți amestecurile de budincă și 2 căni de lapte într-un castron mare cu biciul 2 min.
Adăugați jumătate din crema de brânză; se amestecă bine. Se amestecă 3/4 cană din nuca de cocos rămasă și 1 cană bici rece.
Adăugați zahărul și laptele rămas în crema de brânză rămasă; se amestecă bine. Se amestecă biciul rece rămas; răspândit peste plăcintă. Refrigerați 3 ore. Între timp, prăjiți nuca de cocos rămasă.
Presărați nucă de cocos prăjită peste plăcintă chiar înainte de servire.